Σχετικά

Τα Odyssey Studios και το Odyssey House είναι 2 γειτονικά κτίρια που βρίσκονται σε ένα ήσυχο και γραφικό πεζόδρομο στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων. Βρίσκονται ανάμεσα σε κτίρια νεοκλασικά, σε κτίρια οθωμανικής και ενετικής περιόδου. Κατασκευάστηκαν αρχικά αντίστοιχα το 1800 και 1900.

Αναπαλαιώθηκαν πρόσφατα σύμφωνα με τους κανονισμούς της αρχαιολογικής υπηρεσίας διατηρώντας την ομορφιά και τη νοσταλγία του παρελθόντος, συνυφασμένα με σύγχρονες και πολυτελείς ανέσεις.

Το προσωπικό του καταλύματος θα σας μεταφέρει τις αποσκευές σας ενώ προσφέρεται να σας βοηθήσει με την ενοικίαση αυτοκινήτων, να σας καλέσει ταξί π.χ. για τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι ενώ παράλληλα μπορεί να σας βοηθήσει για την οργάνωση διάφορων εκδρομών.

Τα Odyssey Studios και το Odyssey House απέχουν μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το Βενετσιάνικο παλιό λιμάνι των Χανίων, 200 μ.από το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Δημοτική Αγορά και τη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης ενώ απέχουν 6,5 χλμ από το λιμάνι της Σούδας και 14 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων.

Δημοτικός Χώρος στάθμευσης διατίθεται δωρεάν σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια.